Fodbold- og event

COVID-19 TRÆNINGSREGLER:Vi vil gerne gøre endnu mere til at vi ikke samles mere end det myndighederne tillader og overholder alle retningslinjerne når man kommer til og fra træning.


Fremover vil det fremgå af booking, hvor jeres fodboldstjerne skal gå ind på anlægget (farve) og hvor jeres fodboldstjerne skal træne på selve anlægget. Det er VIGTIGT at I som forældre holder jeres bil ved den "indgang" jeres fodboldstjerne skal gå ind af og også holder parkeret der når de skal hentes igen. Det er vigtigt at fodboldspilleren venter udenfor anlægget indtil vi kalder dem ind på anlægget - og at I ikke kommer i "for god tid".


Som tidligere nævnt må forældre ikke overvære træningen på tribunen, og vi opfordre meget til at I hellere ikke overvære tæt rundt omkring banen (hold god afstand). Der er en rigtig fin gå-rute til under træningen imens vi sørger for at give jeres fodboldstjerner en uforglemmelig oplevelse ellers vent i bilen 

Tjek altid farven før træningen og fortæl jeres fodboldspiller inden træningen, hvilken indgang de skal gå ind af og ud af - og at de skal vente på at få et "GO" fra os inden de må betræde anlægget.UNDER TRÆNING:

Bliver I under træningen, vil det være rigtig fint hvis I kørte op og holdte på parkeringspladsen ved Vejen Idrætscenter på billedet.

Der er over 400 parkeringspladser, og det vil være rigtig godt hvis I vil benytte dem under træningen - så vi ikke er for mange på et område ved anlægget.

Spørgsmål til coronanasvarlig, Oliver Lundgaard på oliver@fodboldogevent.dk

Individueltræning - Camps

Masser af passion, kvalitet

- Fodboldskoler

og rigtig godt humør!

Fodbold- og event  – CVR: 40488472 – Smørhullet 12. 7100 Vejle  – +45 21 85 24 36Info@fodboldogevent.dk

Copyright Fodbold- og event © All Rights Reserved 2021

Fodbold- og event benytter sig af cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies. Har du spørgsmål til dette, så send os en mail på Info@fodboldogevent.dk.

Godkend