LANDSDÆKKENDE FODBOLDTRÆNING

TRÆNERTEAM

Individueltræning, gruppetræning & holdtræning

- Uanset køn, positioner, og niveau

Fodbold-og event Team


F&E's Trænerteam

JYLLAND:

Indehaver af Fodbold- og event. Oliver elsker at kunne gå helt ned i detaljen, hvor der i hans træninger også er plads til at begå fejl, og tage chancer for at blive endnu bedre. Oliver er træner i KoldingQ Elite på U16 holdet, og er Goal Station instruktør. 


Kontakt Oliver på: 

oliver@fodboldogevent.dk


Instagram:

@fe_oliverlundgaard


Indehaver, og ansvarlig for Jylland

Rasmus er fra Billund. Han har en kæmpe passion for fodbold og at gøre sit bedste for at udvikle fodboldspillere. Rasmus har tidligere været u14 træner i Billund og Vejle. Derudover har han været træner i FCM regi. Rasmus kommer til at stå for træning i Billund hvor han vil dykke helt ned i konkrete detaljer for at dygtiggøre spillere i forløb.


Kontakt Rasmus på: 

rm@fodboldogevent.dk


Instagram:

@fe__rasmus


Ansvarlig for Billund

Lars er vores "alt mulig mand". Lars er en rigtig dygtig træner, og nogen gange vil du se ham på vores Camps/fodboldskoler, og andre gange bag skærmen som koordinator, hvor han er med til at der er styr på alt ved vores Camps samt fodboldskoler. 


Kontakt Lars på: 

lt@fodboldogevent.dk


Instagram:

Kommer


Ansvarlig for Kolding, trænerinspirationskurser & fodboldskoler/Camps.

Maria bor i Bramming. Hun spiller på Kvindeligaholdet i KoldingQ. Maria har i sine træninger specielt fokus på teknik, taktik og sparketeknik. Maria har været med i F&E ligesiden vi startede i november 2019.


Maria er pt. på udlandsophold.


Kontakt Maria på: 

mo@fodboldogevent.dk


Instagram:

@fe_mariaolsen


Ansvarlig for Esbjerg

SJÆLLAND:Anders har senest trænet U18 i FC Helsingør. Men inden det var han med til at bygge pigeafdelingen op i Espergærde IF, inden han rykkede til Hillerød Fodbold, og deres U18DM. Anders tog efter 2 års tid til FC Helsingør, hvor han har stået for specifik træning i 3 år, og Cheftræner for U18 holdet det seneste år. Anders er flyttet til København for at studere, og er nu klar til at give en masse fodboldspillere på Sjælland en uforglemmelig oplevelse.Kontakt Anders på: 

atb@fodboldogevent.dkAnsvarlig for Sjælland

FYN:

Mads er træner på Fyn, og er en træner med en kæmpe passion. Mads har tidligere været elitedanser, men valgte at gå over til fodbold, hvor han også har UEFA B-licens, og træner et rigtig dygtigt hold i Dalum IF. Mads elsker at kunne udvikle, og se glæde i træningen.


Kontakt Mads på: 

mlh@fodboldogevent.dk


Instagram:

@fe_madshave


Ansvarlig for Fyn

Morten er fra Kolding. Morten elsker at kunne udvikle nye fodboldspillere, og følge deres udvikling igennem forskellige øvelser, og fokuspunkter. Morten har været med i F&E ligesiden vi startede i november 2019, og det kan klart ses på Morten at han også udvikler sig.


Instagram:

@fe_mortenclausen


Kontakt Morten på: 

mlc@fodboldogevent.dk


Ansvarlig for Kolding

Nadia er vores træner på Sjælland. Nadia er en person som gerne yder det ekstra for at spilleren føler sig velkommen i træningen. Nadia har et kæmpe vindergen, og netop det bruges i træningen for at udvikling, og glæde går hånd i hånd. Nadia har B-licens.


Kontakt Nadia på: 

na@fodboldogevent.dk


Instagram:

@fe_nadiaansari


Ansvarlig for Sjælland

Magnus er træner på Fyn, og er en træner med en kæmpe passion, og energi. Magnus har en forskellige mål han sætter når han skal udvikle fodboldspillere, og én af dem er glæde ved fodbolden. Magnus er træner i fodboldklubben, Dalum IF. 

Du har helt sikkert mødt Magnus på én af vores Camps, og fodboldskoler - og spillerne er vilde med ham.Kontakt Magnus på: 

mkn@fodboldogevent.dk


Instagram:

Kommer


Ansvarlig for Fyn

F&E's Målmandsteam

Christian er målmandstræner hos os. Christian har tidligere trænet målmænd på top-niveau, og bl.a trænet Kvindelandsholdets målmand, og målmænd på 1.divisionsniveau. Christian tilretter lægger træningen efter at man udvikler målmandens behov. Christian går helt ned i detaljen, og elsker at kunne se fremskrift i træningen, som er fyldt af masser af hårdt arbejde, og glæde.


Kontakt Christian på: 

cd@fodboldogevent.dk


Instagram:

@fe_chrdybro


Ansvarlig for Midt & Sydøstjylland, trænerinspirationskurser, og kampanalyse 

Kristian er vores målmandstræner hos os i Nordjylland. Kristian er en humørbombe, samtidig med at han er rigtig dygtig til at udvikle målmænd. Kristian har udvikling for øjet, og der er altid tid til fodboldsnak i pauserne, for netop også at forstå hvorfor vi gør sådan i øvelserne.


Kontakt Kristian på: 

kk@fodboldogevent.dk


Instagram:

@fe_kristiankarlsen


Ansvarlig for Nordjylland

Se resten af F&E teamet lige her

Individueltræning, Camps & fodboldskoler

- uanset køn, positioner & niveau


CVR-nr:40488472

KONTAKT OS

Info@fodboldogevent.dk

+45 21 85 24 36

Vi har en svartid på få timer i hverdagen


Copyright Fodbold- og event © All Rights Reserved 2020