Individueltræning, Camps & fodboldskoler - uanset køn, positioner og niveau!

Referencer


Herunder kan du læse de anmeldelser, vi har fået efter endt forløb eller fra én af vores Camps, fra forældre og spillere!Træning

Camps

I maj 2019 havde Tobias behov for ny inspiration på fodboldbanen, og hurtigt fik Oliver sporet sig ind på Tobias’s stærke og svage sider på fodboldbanen. Træningen foregår i spillerens tempo og ambitionsniveau. Tobias fik nye træningsmetoder til sin hjemmetræning, og en fornyet tro på sit selvværd på fodboldbanen.

Der er et utroligt fint samspil mellem Oliver og Tobias, der også omhandler at få snakket om Tobias’s overvejelser ifbm. Fodbold og fremtiden. Vi, som forældre, er utroligt glade for kontakten til Oliver, da han har den træningsmæssige viden og erfaring og fordi han formår at give Tobias et “boost” . Tobias fortsætter sit træningsforløb hos Oliver, om det er enetime eller Goal Station eller noget helt andet vil udviklingen og behovet vise .


- Tina Sørensen (mor til Tobias)

Min søn på 12 år gennemgik i 2019 et træningsforløb med Oliver. Oliver var en god rummende træner, der mødte min søn i øjenhøjde og med godt blik for både spil og barn skabte et godt resultat.

Oliver har et stærkt trænermæssigt fundament og en personlighed der sikrer udvikling og træningen med Oliver var ugens højdepunkt for min søn. Vi kan som familie varmt anbefale Oliver, som med dedikation og nærvær skabte fodboldglæde og forbedret teknik.


- Jakob Kjærgaard (far til Mads)

Super dygtige og meget engagerede træner. Mega fedt med en camp hvor der er plads til alle lige fra elite spilleren til dem i de noget lavere rækker. Der er styr på tingene og overskud til at hjælpe den enkelte spiller Stor ros herfra til hele teamet bag


- Lone Mortensen (mor til Sara på F&E Camp 2019)

Mega fedt koncept, super godt med blandede Hold, piger, drenge, elite og bredde blandet sammen, det holder 100, at det så samtidigt er arrangeret af unge mennesker, der brænder for fodbold gør kun det hele bedre, jeg vil anbefale alle jeres arrangementer og kæmpe en kamp for at så mange som muligt af mine deltager


- Anders Bilstrup (Far til Bertram)

Vi havde Oliver forbi vores U11 & U12 piger i NBSIF til en holdtræning. Pigerne fik ny inspiration fra Oliver som havde nye øvelser med, og pigerne havde en god aften på fodboldbanen.

Pigerne spørger stadig hvornår Oliver kommer igen.


- Thomas Bo Ludvigsen (træner U11 & U12 NBSIF)

Gruppetræning

Har gennem Fodbold- og event prøvet Goal Station træning med lys system, boldkanon og Goal Target med vores fodbold piger. Ingen af de piger der var med havde prøvet Goal Station før, men i løbet af halvanden times træning kunne man allerede se en udvikling på pigernes bold kontrol. Det var en rigtig god og lærerig træning pigerne fik prøvet og kan klart anbefale at prøve Goal Station gennem Fodbold- og event.


- Rene Dahl (træner FC GOG, U16 piger)

Oliver er en dedikeret mand der nyder at lære fra sig. Han er en yderst kompetent træner der formår at se hvor den enkelte spiller kan forbedre sig. Gennem en masse tålmodighed, gentagelser,ihærdighed og positiv tilgang til træningen formår den enkelte spiller at flytte/forbedre sit spil med hjælp fra Oliver
Kan kun give Fodbold- og event mine bedste anbefalinger


- Ann Christensen (Mor til Cathrine på F&E Camp 2019)

Vil klart anbefale Fodbold- og event - meget professionelt og seriøst både før, under og efter eventen.

- Bjarne Nørgaard 

Individueltræning, Camps & fodboldskoler

- uanset køn, positioner & niveau


CVR-nr:40488472

KONTAKT OS

Direkte +4521852436


Vi har en svartid på få timer i hverdagen

Copyright Fodbold- og event © All Rights Reserved 2020

Fodbold- og event benytter sig af cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies. Har du spørgsmål til dette, så send os en mail på Info@fodboldogevent.dk.

Godkend