LYKKE & DYBRO PIGEMÅLMANDSCAMP 2021

- Søndag d.28 marts 2021 på BGI akademiet

Speciel-edition målmandscamp med passion og kvalitet!

Er du klar til at blive udfordret med intensiv målmandstræning på højeste niveau, hvor din udvikling er i fokus med højt kvalificerede målmandstrænere. Som målmand skal man være reaktionsstærk. Man skal kunne bevæge sig hurtigt, man skal placere sig selv, sin krop og sine hænder korrekt. Og så skal man være angribende i sin tankegang. Vi har alle set en vild redning i TV, hvor man lige skal se den igen og igen, for hvordan kunne keeperen tage den bold. Følelsen af at være keeperen, der laver den kampafgørende redning eller den sindssyge refleks er helt ubeskrivelig.

Som deltagere får du:


  •  2x2 timers koncentreret målmandstræning samt 45 minutters feedback med fælles snak om principperne og teknikkerne (som vi selvfølgelig prøver af i praksis)
  • Du bliver udfordret fysisk, teknisk og mentalt inden for målmandsfaget
  • Du får frugt og en F&E drikkedunk og lov til at boltre dig i verdens bedste legeplads, GOAL STATION.
  • Du får nye venner indenfor målmandsfaget.

På denne målmandskamp, vil Lykke og Dybro fokusere på de situationer. Der vil arbejdes med bevægelse, balancepunkter, redninger efter forudgående forhindringer, reaktioner og meget mere i samme kategori. For at deltage i MålmandsCampen skal du være moden, læringsparat, klar til at tage imod professionel læring fra tidligere kvinde landsholdsmålmand og nuværende elitemålmandstræner.

Dine målmandstrænere på Campen: 

STINA LYKKE:


Stina Lykke har tidligere været førsteholdsmålmand for Kvindelandsholdet som hun bl.a vandt EM Sølv med i 2017. Hun har spillet for store klubber i udlandet, og herhjemme i Danmark. Hun har genstartet karrieren, og tørner ud for HB Køge Pigefodbold der ligger nummer 1 i Gjensidige Kvindeligaen – som oprykker.


CHRISTIAN DYBRO:


Christian Dybro er målmandstræner i KoldingQ og Fodbold- og event. Før det var han målmandstræner for Kolding IF's divisionshold. Han tørnede også ud som DBU talenttræner.

Flere detaljer omkring MålmandsCamp

Niveau:


Lykke & Dybro Målmandscamp 2021 vil blive delt op i grupper efter niveau. Der er både plads til nybegynder samt højeste niveau hos piger, til målmandscampen. Du skal være mellem 13, og 17 år. Alle får masser af tid med både Stina og Christian i løbet af dagen. Der er fokus på den enkelte.


Temaer:

Temaet til vores målmandscamp er reaktion. Reaktion er et bredt emne og vi vil se på refleksredninger eller reaktion efter en redning. Derudover er der den mentale reaktion vi har fokus på hos målmændene - hvordan reagerer de på en umulig bold - gir de op eller springer de efter bolden alligevel.Sted og tid:


Lykke & Dybro MålmandsCamp afholdes på BGI akademiet, Gramvej 3, 8387 Hornsyld i GOAL STATION.

Campen starter kl. 10:00, og slutter kl.16:00.Pris/Covid-19:

750.- inkl. moms som indeholder træning, frugt, drikkedunk, feedback, og 1 mega fed dag med masser af målmandstræning fra højeste hylde i Danmark.

Vi følger alle Covid-19 retningslinjerne nøje.


Tilmelding:

Målmandscampen har begrænset pladser, og er efter ”først til mølle” princippet.

Tilmeldingen foretages lidt længere nede på denne side.

TILMELDING

For tilmelding til MålmandsCamp skal følgende gøres:


Udfyld nedenstående:

- Skriv fulde navn på spiller

- Skriv årgang + klub

- Skriv E-mail

- Skriv i 'Besked', hvis der er medicin, alleriger/religion, eller andet vi skal være opmærksom på 

- Tryk derefter 'Send'


Du vil herefter modtage en mail, med en bekræftelse, og info omkring betaling.


Hvis du ikke har fået svar retur, så skriv da til os på Info@fodboldogevent.dk

 
 
 
 
 


HØR HVAD DELTAGERNE SIGER!


Vi har efterhånden afholdt en del MålmandsCamps med Lykke og Dybro til stor begejstring og tilfredshed hos hver enkelt målmand.


Mød i denne video to piger som har været med på én af vores MålmandsCamps. De fortæller om hvorfor de er med, hvad de synes der har været godt og hvorfor du skal med.


Vores Camps er i samarbejde med: