Individueltræning, Camps & fodboldskoler - uanset køn, positioner og niveau!

Lidt om F&E Academy 

Et Academy med passion, og kvalitet!

Hvad er F&E Academy?

F&E's Academy, hvor vi udfordrer dig teknisk, taktisk, fysisk og mentalt. Selve adviklen afholdes i små grupper, med max. 4 spillere pr. træner. Det gør at der kan gåes helt ned i de mindste detaljer. Vi har fokus på alle spillere, og deres udvikling igennem øvelser i et trygt miljø, hvor alle kan tage chancer, og begå fejl. 


Niveau/gruppeinddeling :

F&E Academy vil blive delt op i små grupper efter alder/niveau. Dvs. at der er både plads til nybegynder samt højeste niveau hos drenge og piger, til teknikskolen.

Vi deler grupperne op efter alder først. En gruppe med 8 til 10-årige, og en med 11-årige til 14-15-årige, drenge og piger. Derefter deler vi også op efter niveau.

Selve træningen planlægges af Fodbold- og event's dygtige trænerteam, som til hverdag beskæftigere sig med unge talenter på både bredde, og eliteniveau.


Vi har fokus på:

Indersidespark, lodret vristpark, pasninger, & fodboldkoordination, tanke til handling, finter, 1.berøring/ 1.touch, vendinger, Reaktionsevne, hurtige fødder, & afslutninger.


Et Academy som...

Som der har fokus på det hele fodboldmenneske. I vores træning vil vi hellere have at der laves et par fejl, som vi kan hjælpe med at forbedre end at spillerne møder op, og tror de er perfekte - for det er der ingen der er. Igennem øvelser forbedres alle spillerne i både det tekniske, taktiske, mentale, og fysiske.


Individueltræning, Camps & fodboldskoler

- uanset køn, positioner & niveau


CVR-nr:40488472

KONTAKT OS

Info@fodboldogevent.dk

+45 21 85 24 36

Vi har en svartid på få timer i hverdagen


Copyright Fodbold- og event © All Rights Reserved 2020

Fodbold- og event benytter sig af cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies. Har du spørgsmål til dette, så send os en mail på Info@fodboldogevent.dk.

Godkend