F&E ACADEMY 2020/2021

- Et Academy, hvor fejl fører til succes!

- Et tilbud omkring ekstra træning, i de fedeste omgivelser på BGI akademiet i løbet af efteråret 2020, og foråret 2021!

TILMELDINGEN ER LUKKET!

Lidt omkring F&E Academy

Bliv udfordret teknisk, taktisk, mentalt og fysisk


I Goal Station træner vi både teknisk, taktisk og fysisk – hurtighed, smidighed og eksplosivitet – med eller uden bold. Vi registrere dine tider, og som du selv kan se via GOAL STATION App'en. Dem arbejder vi på fra gang til gang.

De bedste forhold for dig som fodboldspiller


Goal Station giver de perfekte forhold for individuel teknisk træning, hvor du kan forbedre dig. Du får derved mulighed for at fokusere rigtig meget og træne på det du skal blive bedre til, eller gerne vil blive bedre til

Træning, træning & træning


Vi afholder træningen i små grupper

Det gør at der kan gåes helt ned i de mindste detaljer. Vi har fokus på alle spillere, og deres udvikling igennem øvelser i et trygt miljø, hvor alle kan tage chancer, og begå fejl.

Som deltager får du:

- En vildt lækker F&E Academy t-shirt fra Craft Sportswear & en F&E drikkedunk til de første 20 tilmeldte.

- Træning i GOAL STATION med både lys & boldkanon.

- Enkelte træninger på kunstgræsbane

- Et stærkt, dedikeret, og passioneret team, som kan udfordre dig

- Nye venskaber på kryds og tværs af landet 

- Tekniske, og fysiske test 

- Et socialt arrangement i starten af 2021

- Et mentalt forløb med Mind Your Talent.

- Aldersgruppe: 8 til 15 årige, drenge og piger


- F&E Academy vil blive delt op i små grupper efter alder/niveau. Dvs. at der er både plads til nybegynder samt højeste niveau hos drenge og piger.


- Vi deler op efter alder først, og derefter niveau. Det er muligt både at blive matchet med nogen på sin egen alder, nogle der er yngre, og nogen der er ældre. 

Aldersgruppe/opdeling:

BGI GOAL STATION


Vi træner i de fedeste rammer på BGI akademiet, og ved at se videoen til højre får du et indblik i hvordan rammerne ser ud.

God afvikling og trænere der er parate til at modtage børnene lige der hvor de er. Sidste camp hun var på var Elitecampen den 30. maj - hvor hun virkelig også havde fået meget med sig hjem.

Gitte Sommer (mor til Sofie, IF Lyseng U14)